Módní přehlídka 55+

Módní přehlídka 55+

Ve čtvrtek jsem si dala pauzu. Vydala jsem se do Zlína, pod patronátem I60 tam probíhala (tak jako každý podzim), módní přehlídka. Všechny modelky byly 55+ a bylo to nádherné.  Žádné šaty šedohnědobéžo, žádné neforemné bezpohlavní pytle, jak jsem zvyklá vídat v běžných obchodech. (Kdysi se mi dokonce stalo, že jsem si potřebovala  koupit něco slavnostního a vešla do značkové prodejny. Mladinká prodavačka na mne koukla a s despektem řekla – U nás? Možná tak OP Prostějov! Taky přístup k zákaznici.
Modely byly nositelné, barevné a barevně sladěné, slušely modelkám štíhlým i těm trochu či více při těle. Ano, to jsem ocenila nejvíce. Modelka XXXL oblečená moderně a slušivě na nákup i do společnosti.
Já bych si  tedy vybrala určitě také – kalhoty, halenky, kabátky….., mou peněženku zachránilo jen to, že jsem musela brzy běžet na autobus. Jinak bych do konce měsíce byla nucena držet hladovku. Ne proto, že by vše bylo tak drahé, ale protože bych si koupila skoro všechno.
Jednotlivé části přehlídky nám zpestřila dvojice jedenáctiletých dětí – chlapec zpíval dvě písně Enrica  Carusa, a taky nám pak s dívkou zatancovali. Oba s velkým nasazením a talentem, to musím ocenit.
Až pojedu zase někdy do Zlína, musím se v butiku Green nebo Courage určitě stavit. Jenom si budu muset sebou vzít nějakého hlídače peněženky. Abych jim tam nevykoupila všechno 🙂
P.S. Včera (pátek) hned po ránu jsem vám napsala článek, a pak místo uložit jsem ho smazala. Tak jsem se na sebe naštvala, že nový jsem byla schopna napsat až dnes 🙂
A ještě něco, zkopírovala jsem vám zde odkaz na Zlínský deník. Kdyby vás to náhodou zajímalo. Ale ty nejkrásnější modely, které mne oslovily nejvíce, tam bohužel nejsou 🙁  A také víc fotek se mi sem nepodařilo stáhnout. Nevím proč. Aspoň že mi šla vložit ta jedna.

http://zlinsky.denik.cz/zpravy_region/damy-50-ve-zline-maji-smrnc-20170922.html

9 thoughts on “Módní přehlídka 55+

  1. Od nás je Zlín taky z ruky,přesto jsem se na přehlídku vypravila a nelitovala.Nejenom že jsem se viděla s kamarádkami z i60,ale líbily se mi všechny modely.Naštěstí jsem taky spěchala na vlak.

    1. Verusko, jste si jistá? I60 tyhle přehlídky organizuje skoro po celé republice, koukněte se tam 🙂 Nedávno byla v Praze – tedy tam jich bývá nejvíce. nevím, odkud jste vy 🙂

      1. Já jsem z Chrudimska z Pařížova, to je vesnička u Golčova Jeníkova. Všude musíme dojíždět a já hlídám 87.letou maminku, která nechce být vůbec sama a tak vždycky jenom dojedu nakoupit. Nikam dál se nedostanu a už mi z toho šibe.

        1. Verusko, máš to těžké, to ano. Ale pokud by ti stačil písemný nebo i jen pasivní kontakt s lidmi, zkus na íčko nakouknout. Mně osobně to moc pomáhá, i když se sama už příliš nepřihlašuji. Ale mám pocit, že v Kutné Hoře teď děvčata taky něco dělala, možná jen zájezd a pokec, nevím. Tohle je pro mne taky z ruky 🙂

  2. Zlín je od nás dost daleko, ale pěkné oblečení se dá dnes koupit i ve velikosti XXL, chodí mi hodně katalogů a tak si mohu vybrat. OP Prostějov už neexistuje, a výprodeje jsou i tak dost drahé. Z Petrklíče jsem objednala jen jednou – byl to hadr, který se nedal nosit ani na doma. Tam už si neobjednávám nic.

    1. Petrklíč? Já znám jen nakladatelství Petrklíč, tam mi vyjde právě knížka. Ale hadr to nebude 🙂 Tyhle přehlídky pro starší vzniky právě jako inspirace pro oděvní podniky, aby na nás straší a oblejší trochu více myslely. Aby, když už něco ušijí, to nebylo černé, hnědé, a ve velikosti S.

      1. Zkuste www. do vyhledávače – a pak petrklíc.cz, je to katalog s oblečením pro ženy, muže i děti, taky obuv, jsou tam fakt pěkné boty, ale i doplňky aj. a ve velkých velikostech ….

  3. Zlín je od nás daleko, tak nabídku určitě nevyužiju, ale je príma, když se povede taková akce. Je pravda, že oblékat mojí postavu XXL dá někdy zabrat, ale já to moc neřeším.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *