Jak si vybrat ty správné hodinky?

Jak si vybrat ty správné hodinky?

Jak si vybrat ty správné hodinky?

Pokud se dobře bavíme, máme pocit, že nám čas utíká mnohem rychleji, než když na něco netrpělivě čekáme. Čas je způsob, jak si pojmenovat jednotlivé okamžiky našich životů a od nejstarších dob byla snaha mít o těchto úsecích jasný přehled. Nyní je tato potřeba ještě mnohem větší a stala se součástí našeho každodenního života. Proto bychom si každý měli najít, ten náš nejlepší způsob jeho měření.S výběrem těch pravých hodinek, však mohou vyvstat otázky, na které si musíme dopředu odpovědět, jelikož to není něco, co bychom dělali každý den. Správně zvolené hodinky vám pak mohou dělat radost dlouhá léta. Zároveň je to i perfektní dárek, pokud nevíte, čím někoho obdarovat. Důležité je vždy se nejdříve zamyslet, co by měly hodinky vyjadřovat. Jaký typ člověka je bude nosit, s jakými návyky nebo jakým životním stylem. Hodinky se totiž mohou stát elegantním, ale i praktickým doplňkem, který z ruky nebudete chtít sundat.

1. Odpovězte si na základní otázky

Důležité je proto si uvědomit, co vlastně od hodinek očekávám. Potřebuji společenské hodinky, které budu nosit na jednání? Pak bychom asi mohli sáhnout po jejich jednoduchém provedení s koženým páskem, který zkusíme zkombinovat třeba s oblíbeným koženým páskem u kalhot, který rádi nosíte.

Nebo jste sportovec a chcete mít hodinky, které nebudete muset sundávat, ani když si zajdete zaplavat? Pak potřebujete kvalitnější provedení hodinek, které vydrží větší zátěž, mokro i prašné prostředí. Důležitý bude vyšší stupeň vodotěsnosti, silikonový řemínek, který je praktický, nebo hodinky z velice lehkého a pevného karbonu. Hodit se můžou přidané funkce, jako jsou datumovka, budík, stopky, tepovka, kompas nebo podsvícení ciferníku.

Pokud nemáte žádné speciální požadavky, můžete zvolit univerzální hodinky, které budete nosit 24/7, odolné proti poškrábání a kontaktu s vodou. Ideální bude lehký titan nebo nerezová ocel. Vždy záleží jen na tom, které hodinky se vám budou líbit, a aby co nejvíce prakticky odpovídaly vašim požadavkům.

Když víte, jaké hodinky chcete, je potřeba se ještě zamyslet nad cenou, kolik by měly vaše hodinky stát. Není to věc, kterou kupujete denně, přesto na nich nechcete finančně vykrvácet. Promyslet byste měli i to, zda chcete analogový nebo digitální ciferník. Jak velké by měly být, aby se na vaší ruce neutopily a zároveň jste na drobné ruce nenosili celý orloj.

2. Zvolte ty nejlepší a nechte si poradit

V době nynější krize jsme se naučili minimalizovat osobní kontakty a v mnohem větší míře využívat internetové sítě. Je to jednoduché, je na nich mnohem větší výběr zboží, je to rychlé, často bezplatná doprava i s možností bezplatného navrácení zboží. Tenhle způsob nákupu jsme si prostě oblíbili a je pravděpodobné, že v něm budeme pokračovat i nadále.

Pokud se však rozhodneme pro nákup hodinek přes internet, je potřeba o sebe nechat pečovat ty nejlepší. Takový, kteří mají kladné ohlasy, umí dobře poradit a často se k nim vracejí  jejich spokojení zákazníci. Kvalitní, autorizovaný internetový obchod, se záručním servisem a vysokou kvalitou. Protože ať chcete nebo ne, budete se muset spolehnout na jejich názor, pokud si nemůžete zboží sami v danou chvíli, jak se říká „osahat“. Jedním z takových obchodů jsou nadšenci do hodinek Helveti s.r.o., kteří nabízí originální, a přitom kvalitní hodinky. Casio, Tissot, Wenger, Festina, Citizen nebo Certina jsou jen některé ze slavných značek, jejich prodejem se mohou pyšnit. Nákup je pak poměrně jednoduchý díky filtrům, kde si můžete na míru zadat vše, co je pro vás rozhodující. Cena, značka, strojek, materiál. Když zadáte vaši představu, udělají výběr velmi rychle za vás.

Pokud vás to zaujalo, určitě mrkněte na jejich stránky a nechte si poradit 🙂

Helveti    https://www.helveti.cz/ 
Helveti.cz https://www.helveti.cz
 PR

2 thoughts on “Jak si vybrat ty správné hodinky?

  1. Kdysi jsem nosil hodinky z nákupáku za pár korun. Ale nebavilo mě je každý rok měnit pro nějakou závadu. Do prvních nateklo ve sprše a do týdne už nešly (nadobro). Druhé se předbíhaly o hodinu denně (začalo to asi měsíc po koupi a reklamaci neřešili). Třetí jsem mě nejdýl asi půl roku, ale až do doby, kdy jsem s nimi jel na kole a při jízdě se mi vytřepaly všechny ručičky z ciferníku. To jsem si řekl dost a místo dalších levných šuntů si koupil dražší a snad kvalitní Citizenky. Mám je už 3 roky a přežily všechny nástrahy mého počínání. Takže moje rada zní, vyprdněte se na levné “hodinky”, které budou fungovat pár měsíců. On už kdysi kdosi řekl: “nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci”. To bych teď zpětně podepsal.
    Mirek

    1. V tom s vámi musím souhlasit. Kvalita je kvalita. O tom vámi citovaném výroku jsem už také slyšela a život mne o něm už několikrát přesvědčil 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *